art[work] logó

Magyarország első olyan fejlesztői csapata vagyunk, amely különleges helyszínen, múzeumi térben tart kompetenciafejlesztő és szemléletformáló programokat. Küldetésünk, hogy egyéneket, csoportokat és szervezeteket támogassunk céljaik elérésében a művészet által kínált új perspektíva segítségével. Rendhagyó fejlesztési programjainkon kapcsolatot keresünk művészet és ember között, ahol a résztvevők újfajta látásmóddal és a napi munkájuk során alkalmazható, praktikus tudással gazdagodnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Magyarország első olyan fejlesztői csapata vagyunk, amely különleges helyszínen, múzeumi térben tart kompetenciafejlesztő és szemléletformáló programokat.

Küldetésünk, hogy egyéneket, csoportokat és szervezeteket támogassunk céljaik elérésében a művészet által kínált új perspektíva segítségével. Rendhagyó fejlesztési programjainkon kapcsolatot keresünk művészet és ember között, ahol a résztvevők újfajta látásmóddal és a napi munkájuk során alkalmazható, praktikus tudással gazdagodnak.

Mi az az ArtWork?

A Szépművészeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria, a Vasarely Múzeum és a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum tereiben  eredeti alkotásokkal dolgozunk, melyeknek értéke felbecsülhetetlen, hatása pedig egyedülálló. Az ArtWork programon megélt élményekkel, gyakorlatokkal és művészeti eszközök segítségével a tanulás új szintjét tárjuk fel. Eszköztárunkban egyaránt szerepelnek tréning eszközök, a team coaching eszköztára, művészetterápiás eszközök, élménypedagógiai és múzeumpedagógiai elemek.

Az ArtWork a fejlesztés művészete.

Fejlesztési megközelítésünk

  •  
  • Fejlesztés: ArtWork programjainkat mindig ügyfeleink céljaihoz igazítjuk. A velük közösen kitűzött teljesítményeket a szükséges kompetenciák fejlesztésén keresztül érjük el. Célunk, hogy hasznos, praktikus tudást adjunk a résztvevők kezébe, amelyet a vállalati közegben, munkájuk során alkalmazni tudnak.
  •  
  • Élmény: Az ArtWork tréningek valódi művészeti alkotások között, múzeumi térben zajlanak. Az exkluzív helyszínek és az eredeti műalkotások bevonásával történő munka egyedi kulturális élménnyé alakítják a tréningeket.
  •  
  • Művészet: Programjaink lehetővé teszik, hogy az olykor túl távolinak tartott művészeti alkotásokat most a résztvevők saját történetük részévé tegyék. Segítünk megteremteni a kapcsolatot a kép és az ember között, művészeti perspektívából új rálátást engedünk a folyamatok mozgatórugóira.

Fejlesztési megközelítésünk

Hogyan dolgozunk?

 

Alapos igényfelmérés előzi meg minden programunkat, így testre szabott témákkal, az ügyfél tempójában tudunk dolgozni.

 

Több mint 3000 műalkotásból választjuk ki azokat, amelyeknek mondanivalója lehet az ügyfelünk számára.

 

Célunk, hogy híd épüljön az ArtWork tréning résztvevői és az alkotások között, létrejöjjön a rácsodálkozás, a kapcsolódás élménye. Más perspektívát és keretet adunk ahhoz, hogy friss szemmel nézzenek rá a helyzetre, amiben éppen vannak, vagy amiben fejlődni szeretnének.

 

Az ArtWork program kimozdít a napi hajtásból, segítségével a résztvevők elkezdhetnek kapcsolódni önmagukhoz, a saját igényeikhez, csoportként pedig olyan témákról és olyan módon beszélgethetnek, ahogyan korábban talán még sosem.

 

Egyszeri és folyamat jellegű programmal, élménnyel és valós fejlesztői hatással is dolgozunk – ahogyan az ügyfelünknek hasznos.

 

 

Hogyan dolgozunk?

Gyakran ismételt kérdések

Elsősorban olyan cégeknek ajánljuk, akik kulturális tartalmi alapokon nyugvó, rendhagyó tréninget keresnek.
Fő alkotó eleme általában egy művészeti, inspirációs modul és egy a művészeti témához kapcsolódó fejlesztési modul.
10-15 fő
Legszívesebben egész napos tréningeket tartunk, de félnapos időtartam is lehetséges; ezek lehetnek szólóban, de folyamatszerűen egymásra épülő tréningek is.
Igen! Virtuális formában is megtarthatóak a tréningek.