Kik vagyunk mi?

MúzeumShopként négy budapesti helyszínen működtetünk múzeumi ajándékboltot. Termékkínálatunkban egyedi, kiállításinkhoz kapcsolódó design termékek, saját gyártású ajándéktárgyak és széleskörű könyvválaszték is megtalálható. Legfőbb célunk: a magas minőség megteremtése úgy, hogy az esztétikai követelményeken túl, az oktatást és a művészeti nevelés fontosságát is szem előtt tartsuk.

Milyen termékek vannak?

Missziónk, hogy olyan ajándék- és használati tárgyak kerüljenek boltjainkba, amiket kiállítások, múzeumok, magas értékkel bíró kreatív ötletek ihlettek. Design és művészet, kreativitás és kultúra, esztétikum és funkcionalitás. Ezek azok a fogalmak, amelyek a MúzeumShop csapatának hitvallását a legjobban jellemzik. Kínálatunkban a gazdagon illusztrált, népszerűsítő kiadványok ugyanúgy megtalálhatók, mint a szakmai kiadványok. Boltjainkban magas minőségű reprodukciókkal illusztrált művészeti albumok, kiállítási katalógusok, magyar- és idegen nyelvű művészeti könyvek mellett, a múzeumok időszakos kiállításaihoz készített ajándéktárgyakat is talál nálunk a művészet és design iránt érdeklődő közönség.

Milyen speciális ajánlatok vannak a rendezvényekhez?

Egy jó rendezvény elengedhetetlen része a megfelelő köszönő- és/vagy búcsúajándék kiválasztása a vendégek számára. Éppen ezért kínálatunkban a klasszikusnak számító termékeken túl, a helyszíneinkhez és kiállításinkhoz kapcsolható különleges design ajándékokat is a figyelmedbe ajánljuk.

Egyedi ötleted lenne?

Ne félj megosztani, hiszen nyitottak vagyunk személyre szabott, brandingelt termékkel is hozzájárulni rendezvényed sikeréhez!

Speciális ajánlataink rendezvényekhez

Csontváry kollekció

A  Szépművészeti Múzeum legújabb időszaki kiállításához a magyar- és angol nyelvű katalógus mellett egy teljesen új kollekcióval is készültünk, melyben mindneki megtalálja a hozzá legjobban passzoló darabot. A klasszikus füzetek mellett kitűzővel, teával, selyemsálakkal és neszeszerekkel is bővítettük a kínálatot.


 

Érdekel

Gulácsy kollekció

Gulácsy különös és titokzatos hangulatot idéző festményeit nézve egyszerre volt nagyon könnyű és nehéz dolgunk a tervezési folyamatok alatt. Könnyű, mert ez a magával ragadó világ részleteiben és egységében is lenyűgöző és könnyen használható, nehéz mert a munkálatok során kénytelenek voltunk leszűkíteni mely festményekből készítünk ajándéktárgyakat. Választásunk esett többek között az Eksztázis, Varázslat, Dal a rózsatőről c. nagysikerű festményeire, de akár vászontáska formájában a Zarándokok hazatérése c. alkotását is magatokkal vihetitek. A sikertermékek mellett (hűtőmágnes, képeslapok, nyomatok) többek között különböző méretű füzetekkel, erszényekkel, vászontáskával, szappannal, legyezővel is készültünk nektek, hogy Gulácsy egyedi álomvilága a leghétköznapibb helyezetekben is elvarázsolhasson titeket.

Fedezd fel!

Angol nyelvű kiadványok

Nincs is szebb és személyre szabhatóbb ajándék a könyveknél. Ennek tudatában állítottuk össze a külföldi könyvválogatásunkat, így mindenki találhat tökéletes ajándékot kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az óriási akadémikus kötetektől kezdve, a szórakoztató és tanító jellegű gyerekkönyveken át egészen a dohányzóasztalon is jól mutató képes albumokig mindent összegyűjtöttünk Nektek.

Érdekel