Kik vagyunk mi?

MúzeumShopként négy budapesti helyszínen működtetünk múzeumi ajándékboltot. Termékkínálatunkban egyedi, kiállításinkhoz kapcsolódó design termékek, saját gyártású ajándéktárgyak és széleskörű könyvválaszték is megtalálható. Legfőbb célunk: a magas minőség megteremtése úgy, hogy az esztétikai követelményeken túl, az oktatást és a művészeti nevelés fontosságát is szem előtt tartsuk.

Milyen termékek vannak?

Missziónk, hogy olyan ajándék- és használati tárgyak kerüljenek boltjainkba, amiket kiállítások, múzeumok, magas értékkel bíró kreatív ötletek ihlettek. Design és művészet, kreativitás és kultúra, esztétikum és funkcionalitás. Ezek azok a fogalmak, amelyek a MúzeumShop csapatának hitvallását a legjobban jellemzik. Kínálatunkban a gazdagon illusztrált, népszerűsítő kiadványok ugyanúgy megtalálhatók, mint a szakmai kiadványok. Boltjainkban magas minőségű reprodukciókkal illusztrált művészeti albumok, kiállítási katalógusok, magyar- és idegen nyelvű művészeti könyvek mellett, a múzeumok időszakos kiállításaihoz készített ajándéktárgyakat is talál nálunk a művészet és design iránt érdeklődő közönség.

Milyen speciális ajánlatok vannak a rendezvényekhez?

Egy jó rendezvény elengedhetetlen része a megfelelő köszönő- és/vagy búcsúajándék kiválasztása a vendégek számára. Éppen ezért kínálatunkban a klasszikusnak számító termékeken túl, a helyszíneinkhez és kiállításinkhoz kapcsolható különleges design ajándékokat is a figyelmedbe ajánljuk.

Egyedi ötleted lenne?

Ne félj megosztani, hiszen nyitottak vagyunk személyre szabott, brandingelt termékkel is hozzájárulni rendezvényed sikeréhez!

Speciális ajánlataink rendezvényekhez

El Greco kollekció

Az El Greco kiállítás kollekciója igazán szerteágazó. A nagyszabású katalógus mellett számos angol nyelvű könyvet tartalmaz, melyek gazdag képanyagokon és alapos tanulmányokon keresztül teljes mélységében tanulmányozzák az életmű által felvetett kérdéseket. 


A kollekció másik fele pedig egy roppant ünnepélyes, arany-fekete színkombinációba öltöztetett válogatás, melyben Untune által tervezett mintát használtuk.

Érdekel

Vaszary kollekció

A tárlathoz a katalógus mellett egy teljesen új kollekcióval is készültünk, melyben mindneki megtalálja a hozzá legjobban passzoló darabot. A klasszikus füzetek mellett kitűzővel, teával, selyemsálakkal, tükörrel és neszeszerekkel bővítettük a kínálatot

Fedezd fel!

Angol nyelvű kiadványok

Nincs is szebb és személyre szabhatóbb ajándék a könyveknél. Ennek tudatában állítottuk össze a külföldi könyvválogatásunkat, így mindenki találhat tökéletes ajándékot kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az óriási akadémikus kötetektől kezdve, a szórakoztató és tanító jellegű gyerekkönyveken át egészen a dohányzóasztalon is jól mutató képes albumokig mindent összegyűjtöttünk Nektek.

Érdekel