Kik vagyunk mi?

MúzeumShopként négy budapesti helyszínen működtetünk múzeumi ajándékboltot. Termékkínálatunkban egyedi, kiállításinkhoz kapcsolódó design termékek, saját gyártású ajándéktárgyak és széleskörű könyvválaszték is megtalálható. Legfőbb célunk: a magas minőség megteremtése úgy, hogy az esztétikai követelményeken túl, az oktatást és a művészeti nevelés fontosságát is szem előtt tartsuk.

Milyen termékek vannak?

Missziónk, hogy olyan ajándék- és használati tárgyak kerüljenek boltjainkba, amiket kiállítások, múzeumok, magas értékkel bíró kreatív ötletek ihlettek. Design és művészet, kreativitás és kultúra, esztétikum és funkcionalitás. Ezek azok a fogalmak, amelyek a MúzeumShop csapatának hitvallását a legjobban jellemzik. Kínálatunkban a gazdagon illusztrált, népszerűsítő kiadványok ugyanúgy megtalálhatók, mint a szakmai kiadványok. Boltjainkban magas minőségű reprodukciókkal illusztrált művészeti albumok, kiállítási katalógusok, magyar- és idegen nyelvű művészeti könyvek mellett, a múzeumok időszakos kiállításaihoz készített ajándéktárgyakat is talál nálunk a művészet és design iránt érdeklődő közönség.

Milyen speciális ajánlatok vannak a rendezvényekhez?

Egy jó rendezvény elengedhetetlen része a megfelelő köszönő- és/vagy búcsúajándék kiválasztása a vendégek számára. Éppen ezért kínálatunkban a klasszikusnak számító termékeken túl, a helyszíneinkhez és kiállításinkhoz kapcsolható különleges design ajándékokat is a figyelmedbe ajánljuk.

Egyedi ötleted lenne?

Ne félj megosztani, hiszen nyitottak vagyunk személyre szabott, brandingelt termékkel is hozzájárulni rendezvényed sikeréhez!

Speciális ajánlataink rendezvényekhez

Henri Matisse kollekció

Henri Matisse a 20. század egyik legsokoldalúbb művész egyénisége, akinek majd hatvan éves alkotói életművében a grafikák, festmények, papírkivágatok mellett jelentős plasztikai műveket is találunk. Fedezzétek fel legújabb időszaki kiállításunk termékcsaládját! 

Érdekel

Art deco Budapest

A Magyar Nemzeti Galéria Art deco Budapest kiállítása különleges plakátokat, bútorokat, öltözékeket, filmeket, városi tereket bemutatva nyújt átfogó képet a két világháború közötti korszak jellegzetes vizuális kultúrájáról. A kiállítás középpontjában a magyar art deco művészet, kiemelten a plakátművészet és a modern nagyvárosi élet áll. Mi pedig ebből a rendkívül izgalmas anyagból válogattunk Nektek a termékeinkhez, hogy könnyedén be tudjátok csempészni saját otthonotokba is az igazi art deco hangulatot.

Fedezd fel!

Angol nyelvű kiadványok

Nincs is szebb és személyre szabhatóbb ajándék a könyveknél. Ennek tudatában állítottuk össze a külföldi könyvválogatásunkat, így mindenki találhat tökéletes ajándékot kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az óriási akadémikus kötetektől kezdve, a szórakoztató és tanító jellegű gyerekkönyveken át egészen a dohányzóasztalon is jól mutató képes albumokig mindent összegyűjtöttünk Nektek.

Érdekel