MUSEUM!EVENTS

Partnerek

Technikai - és catering szolgáltatók a Szépművészeti Múzeumban

A Szépművészeti Múzeum épülete fokozottan védett műemlék, ezért a műtárgyvédelmi szabályok betartása mellett lehetséges a különböző rendezvények megvalósítása. Ebben nagy segítségünkre vannak technikai és catering szolgáltatóink, akiknek közreműködésével a maximumot hozhatod ki a rendezvényedből!

Javasolt technikai partnerek

Feelgood Kft.
Web

A FeelGood Kft. már több mint 10 éve jelen van a rendezvényszervezés életében. Testvércége, a Masztodon Kft. pedig technikai és rendezvényszolgáltatóként már 20 éve szolgálja ki a piacot. Mivel a hatalmas technikai eszközpark mellett rendelkezésükre állnak dekorációs eszközök is, így a kreatív tervezés során ezeket könnyen beépítik a rendezvényeikbe.

 

Kapcsolattartók:

Kovács László – kovacs.laszlo@feelgood.hu

Csákvári Péter – csakvari.peter@feelgood.hu

Smarteq AVS Kft.
Web

A Smarteq AVS Kft. a rendezvénytechnikai piac meghatározó szereplője. Hogy mi a recept? Egyszerű. Tapasztalt szakembereink értik az Ön igényeit. Magas színvonalú eszközparkunk és újító, kreatív megoldásaink garantálják a rendezvény sikerét.Miben segítjük a szervezést? Részt veszünk a tervezésben, látványtervet készítünk, figyelünk a részletekre, szakmai észrevételeinkkel segítjük a színpadi program összeállítását.Hisszük, hogy minden esemény egyszeri és megismételhetetlen, technikai eszközparkunkkal és az eseményekre gyártott kreatív elemekkel tesszük egyedivé a látványvilágot.

 

Kapcsolattartók:

Rotkai Rita - rita.rotkai@smarteq.hu

Fábián Attila – attila.fabian@smarteq.hu

 

Special Effects International Zrt.
Web

Közel 40 éve vagyunk jelen a hazai és nemzetközi rendezvénypiacon, ahol kreatív tervezési, korszerű audiovizuális és átfogó projektmenedzsment-szolgáltatást nyújtunk. Legyenszó boutique rendezvényekről, nagyszabású eseményekről, koncertekről, konferenciákról vagy egyedi kiállításokról, célunk a folyamatos újítás és fejlesztés. Megoldásainkkal megrendelőink jóval hatékonyabb, biztonságosabb és fenntarthatóbb eseményeket szervezhetnek. 

 

Kapcsolattartó: 

Kalmár Judit - judit.kalmar@speceffect.com

 

Javasolt catering partner

Budapest Party Service Kft.
Weboldal

Büszkén vállaljuk, hogy 2019-ben több mint 230 000 főt szolgáltunk ki eseményeinken. Számunkra a legnagyobb elismerés Vendégeink jóllakott mosolya és dicsérő mondatai. Rendszeresen visszatérő ügyfélkörünk a garancia catering-szolgáltatásaink színvonalára. Minden nap azon munkálkodunk, hogy kulináris élményekkel szolgáljunk az Ön eseményén. Tesszük mindezt stílussal és szenvedéllyel. Kreatív chef-ünk, Balogh Krisztián a hazai hagyományokat és a legfrissebb külföldi trendeket felhasználva álmodja meg és készíti el az esemény ételeit. Helyezze magát és vendégeit kényelembe! A mi dolgunk, hogy ez a kényelem teljes legyen, és együttműködésünk során az Önök tányérjára a legfinomabb étel kerüljön, bármilyen típusú eseményről is legyen szó.

 

Kapcsolattartók:

email: fineart@budapestps.hu.

Szabó István – 06706253828

Dolgos Dániel  – 06204082307

Amennyiben nem kívánnak a Budapest Party Service kizárólagos catering szolgáltatóval együtt dolgozni az eseményeiken, lelépési díj ellenében hozhatnak saját beszállítót. További információk és részletek az alábbi elérhetőségen: fineart@budapestps.hu.