Online- és Hibrid rendezvények

Online- és Hibrid rendezvények

2020 elhozta számunkra a hibrid rendezvé - nyek kialakításának szükségességét. De vajon visszaadhatja-e egy virtuális valóság a valódi rendezvények hangulatát? Természetesen nem, de felkészült csapa - tunk és professzionális technikai hátterünk segítségével garantálni tudjuk, hogy múze - umaink terei az online térben is egyedülálló élményt nyújtsanak. Mindezen túl programról is gondoskodtunk: Múzeum Flow Exclusive platformunk segítségével több száz fő rész - vételével egyszerre tudunk – akár a cégek személyes profiljára szabva – tárlatvezetést biztosítani, hogy igazán különlegessé varázsoljuk a virtuális valóságot is ügyfeleink számára.

Online- és Hibrid rendezvények

Román csarnok


A Román Csarnok hetven éven keresztül raktárként üzemelt, most a Szépművészeti Múzeum egyik legimpozánsabb és legreprezentatívabb tereként nyílt újra és ideális rendezvényhelyszínként szolgál csaknem minden elképzeléshez. A csarnok egyedülálló hangulatát fokozza, hogy a román stílust idéző térbe a 12. század végén épület freibergi dóm ma is látható Aranykapujának gipszmásolatán keresztül érkezünk meg. A román kori bazilikát idéző rendezvényhelyszínt hatalmas oszlopok és pillérek tagolják. A keresztény ikonográfiai program szerint megtervezett, de a millenniumi gondolatkörhöz is kapcsolható falfestményeken többek között a magyar történelem nagy alakjai elevenednek meg. A főhajó falaira a magyar állami, társországi és tartományi címereket festették. A csarnok lenyűgözően gazdag ornamentikáját szimbolikus ábrázolások, életfamotívumok, a halhatatlanságot jelképező pávák, a diadalíveket pedig állatövi jegyek egészítik ki. A körüljáró folyosó boltozatának griff- és sárkányfigurái a német középkori fal- és táblaképfestészet hatását viselik magukon. Az így összeálló, szakrális jellegű tér a századforduló dekoratív festészetének egyik legmagasabb minőségét képviseli. A II. világháborúban súlyos károkat szenvedett és a nagyközönség elől hetven évig elzárt Román Csarnok 2018-ban nyílt meg újra. A csarnokhoz egyedi ajándékkollekció készült.


Terület:
760 m2
Állófogadás:
400 fő
Konferencia:
300 fő
Bankett:
350 fő

Román csarnok
Román csarnok
Nem találtad meg amit kerestél?

Ha kérdésed merül fel, vagy amennyiben egyedi igényed szeretnéd velünk megbeszélni, úgy kérjük, vedd fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!