MUSEUM!EVENTS

Magyar Nemzeti Galéria

Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su

Magyar Nemzeti Galéria

A Budapest egyik jelképévé vált Magyar Nemzeti Galéria épülete a világörökség részét képező Budai Várnegyedben található.Az 1956-os forradalom után fogalmazódott meg egy teljesen önálló magyar képzőművészeti múzeum megalapításának gondolata, a múzeum így került a jellegzetes kupolájáról messziről felismerhető épületbe, melynek legmagasabb pontjáról lélegzetelállító panoráma nyílik az egész városra. Az újrarendezett állandó kiállításokon a nemzetközi és magyar művészet 1800 után létrejött alkotásai már együtt láthatóak a Galériában, olyan kiemelkedő alkotók, mint Munkácsy Mihály, Szinyei Merse Pál, Barabás Miklós, vagy a nemzetközi szekcióból Monet és Gauguin műveivel. Kevesen tudják, hogy a Habsburg Nádori Kripta is a Múzeum alatt helyezkedik el, mely József nádornak és családtagjainak, leszármazottjainak földi maradványait őrzi.


 A Magyar Nemzeti Galéria bérelhető helyszínei a rendezvények szinte teljeskörű spektrumát lefedik, hiszen gálavacsorák, állófogadások, díjátadók, koktélpartik és céges csapatépítők számára is ideális helyszínül szolgál. A felejthetetlen élmény fokozásáról pedig a panorámateraszok gondoskodnak, ahonnan Budapest teljes látképét élvezhetik vendégeink.Missziónknak tekintjük, hogy a művészeti alkotások, az egyes rendezvények olyan összetevői legyenek, amelyek segítségével átadhatjuk mindazt, ami nekünk a múzeumot jelenti. A múzeumi tartalmak kreatív felhasználásával nemcsak exkluzív hátteret biztosítunk a rendezvények számára, de a maradandó élményt is garantáljuk. Számunkra ezt jelenti a rendezvény művészete.

Bérelhető termek

Kupolaterem - 1. emelet

A 19. és 20. századi művészetet bemutató kiállítóterekből nyíló, különleges vörösmárvány-borítású kupolaterem ideális helyszíne lehet nagyszabású díszvacsorák, protokolláris fogadások és állófogadások számára. Képzeljük el, hogy vendégeink vacsorájukat a 19. század leghíresebb magyar történelmi alakjaival egy asztalnál fogyaszthatják el, hogy utána egy pezsgős koccintásra várjuk őket a lélegzetelállító dunai panorámával rendelkező teraszaink egyikén. A Kupolatér három emeletet foglal magában, melyek akár egyszerre is bérelhetőek nagylétszámú események alkalmával.

Állófogadás
350 fő
Konferencia
200 fő
Bankett
300 fő
Kupolaterem - 2. emelet

Állófogadás
250 fő
Bankett
200 fő
1. emeleti Panoráma terasz

Az első emeleti Kupolatérből nyíló két, Dunára néző fedett panoráma teraszaink kisebb létszámú nyáresti fogadások, peszgős koccintások tökéletes helyszínei. A téli időszakban pedig hőgombák segítségével rögtönözhetünk hangulatos forraltborozásokat és gesztenyesütést, ezzel is különlegesebb élménnyé varázsolva beltéri eseményünket. 

Állófogadás
120 fő
Bankett
50 fő
3. emeleti panoráma teraszok

A Palota épületének legfelső szintjén található két dunai panorámateraszról Budapest teljes látképét élvezhetik a vendégek, harmadik balkonunkon pedig meghitt budai látvány fogad minket. Bármelyikre is esik a választás, az exkluzív, egyedülálló és lélegzetelállító élmény biztosan garantált! 

Állófogadás
50 fő
Bankett
15 fő

Nem találtad meg, amit kerestél?

Ha kérdésed merül fel, vagy amennyiben egyedi igényed szeretnéd velünk megbeszélni, úgy kérjük, vedd fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Kapcsolat

További információk a Múzeumról

Budapest, Szent György tér 2, 1014

max. 150

max. 350

max. 400

  • 4 csarnok

  • 6 kiállítás

  • Wi-Fi

  • kerthelység

Rendezvénytípusok